Art

ezel

Schilderen is voor Ann als een soort meditatie. Dit laat haar toe om haar emoties uit te drukken door middel van haar kunst.

illustrator, vormgever, fotograaf, kindergrimeur,…

Kalender: Artiesten

Bar jeudi #1

Elleke Van Win

Funkiness
Bar jeudi #2

Willem Douven

Evelart

Fleur Roggeman

Bar Jeudi #3

FunkinessBar jeudi #4

Kotahunyiarchive


Bar jeudi #5

Kathleen Steegmans

tim michielsen

Funkiness

Bar Jeudi #6

Dentheeglas
Bar jeudi #7

Cor Quercis


Bar jeudi #8

ElswoodBar Jeudi #9

T.B.A
Alle artiesten

Illustrator, graphic designer, painter

Denisa Teglas

Art out of good/bad intentions
Antwerp.

Tim was tot voor kort hoofdzakelijk bezig met de creatie van digitale abstracte kunst. De drang om met zijn handen te werken beantwoordde hij een maand geleden met de start van zijn ‘Future Fauna’ project. Tim is een ‘artivist’, hij maakt de dieren van de toekomst en genereert donaties voor The Ocean Cleanup van Boyan Slat.

Kathleen maakt schilderijen en mixed media werken waarin sterke, doch gevoelige vrouwen centraal staan. Deze vrouwen, die ze vaak in goud en blauw portreteerd, twee kleuren waaraan zowel wereldse als spirituele eigenschappen worden toegeschreven, willen de kijker verleiden tot zelf refectie om zo (nog) dichter bij hun werkelijke zelf te komen.  

PREPARATORY DRAWINGS

Amerikalei 128 Antwerpen

behance.net/kotahunyiarchive

#DRUKWERK van digitaal tot offset: volledige huisstijl
#FLATBED Rechtstreeks fotografisch printen.
#FINE ART PRINTS In de hoogste printkwaliteit.
#RISO: ZEEFDRUK/STENCIL  
#VINYL:
belettering, ook krijtbord Vinyl in alle vormen te snijden.
#TEXTIEL: t-shirts en totebags
#PRINTS #GALLERY

Fan van schilderkunst? Wij presenteren je: Evelyn Art Studio! “Ik ben super graag creatief bezig. Ik maak zowel m’n eigen creaties, als werken in opdracht”, aldus Evelyn. Ze gebruikt vaak mooie, felle kleuren in haar werken, wat ons erg aansprak. Ontdekt de prachtige werken van Evelyn tijdens onze Bar Jeudi expo.

Willem Douven is een autodidactisch fotograaf. De laatste jaren werkte hij aan volgende projecten; Arboretum Bokrijk, Extraterrestre and BeGloWi1718.
Deze projecten zijn een resultaat van een soort, ontsnapping uit onze gestresste maatschappij.Dit resulteerde in werken die puurheid en sereniteit uitstralen. Krachtig, doch fragiel .

Om tot rust te komen borduur ik. Zonder idee, patroon of plan kronkelen deze repetitieve draden door de satijnen stof. De uiterst saaie handeling zoekt naar een nul punt; een nulpunt waar ik mijn hoofd de kans geef één te zijn met mijn handeling. Los van de samenleving, los van mijn aanwezige telefoon en los van die ene vervelende, piekerende handeling. 
Bij deze installatie creëer ik een sereniteit voor de toeschouwer, dezelfde sereniteit die ik bij mezelf ervaar door deze te maken.

Elleke haar schilderijen zijn realistisch geschilderd, de onderwerpen daarentegen zien er zo niet altijd uit. Volgens Elleke is alles wat je ziet op het doek, een blik in haar ziel. Haar gevoelens worden soms erg expliciet weergegeven. Alles en iedereen in haar omgeving kan geschilderd worden. Niets blijft onbesproken. Soms confronterend, maar altijd eerlijk.

#DRUKWERK van digitaal tot offset: volledige huisstijl
#FLATBED Rechtstreeks fotografisch printen.
#FINE ART PRINTS In de hoogste printkwaliteit.
#RISO: ZEEFDRUK/STENCIL  
#VINYL:
belettering, ook krijtbord Vinyl in alle vormen te snijden.
#TEXTIEL: t-shirts en totebags
#PRINTS #GALLERY